Sayfalar

28.06.2013 Güzelyalı Forumu





Forumda alınan kararlar ve öneriler:
1.Gündoğdu’da katılacağımız foruma konuşmacı olarak Ömür seçildi.
2. Forumda kullandığımız genel pankartın kullanılmasına karar verildi. Pankartların hazırlanması için Dilek, Ömür, Fırat, Ersun, Büşra, Çağlar ve Deniz pankart hazırlamada görevlendirildi. Pazar günü için dövizleri herkes kendi düşüncelerine göre hazırlayacak.
 3.Yarın Bahri Baba’da buluşmadan önce Göztepe Parkı’ndan Güzelyalı Durağı’na kadar isteyenler yürüyebilir. 17.30’da Göztepe Parkı’nda buluşulacak.
4.Yarınki yürüyüşte güvenlikten sorumlu Ediz, Ersun ve Ömür olacak.
5. Pazar günü isteyenler 19.00’da Onur yürüyüşüne katılabilecektir. Alsancak İskelesi önünden toplanacak. Katılımcı olduğumuz için nereye kadar yürüneceği bilinmiyor.
6. Sosyal medyada resim, video gibi çeşitli görsellerin paylaşılmasının çoğalması gerekliliği paylaşıldı.
7.Pazar akşamı isteyenler yine Madımak Olayını protesto etmek amacıyla Narlıdere’ye katılabilirler. Bu etkinlikle ilgili 2 Temmuz Salı günü projeksiyonla belgesel seyrettirme(Tolga ilgilenecek), mum yakma, çiçek getirme gibi etkinlikler yapılacak. Bu konu daha detaylı Pazar günü piknikte görüşülecek.
8. Forumun haftanın her günü toplanmasına karar verildi.
9.Bazı forumların Dayanışma Meclisi kurduğu haberi verildi.
10. Bugünkü forumun öncesinde Göztepe Parkı’nın açılışına geçildi. Bundan böyle bu parkta 21.00’de toplanılacak. Parkın açılışında çeşitli yerlerinde piknik için dağıtılan afişler gösterildi, soranlara bilgi verildi.
11.Yaz okullarında çocuklara forum ve eylemlerle ilgili bilinçlendirme yapılacağı konusu ile forumun nasıl yaygınlaştırılacağı sonraki forum konusu olacak.    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder